Första podden är inspelad!

Hej igen!

Igår spelade vi in första podden och nu ska den bara klippas innan den är klar. Det första ämnet har vi ju lovat att avslöja! Det är... Första Kärleken!

Vi har tagit med några frågor vi fått in från er som handlade om ämnet och vi kommer även att berätta om våra första kärlekar. Var det sådär härligt som man tänker? Har det hållt tills idag? Vad påverkar vår syn på förhållanden? När borde man ha träffat den första kärleken, finns det en viss ålder?

Ja, det och mycket annat kommer vi att prata om i första podcasten.

Vi har skickat iväg allt material till vår klippare och tillsammans ska vi ta fram en bra podcast. Första var lite svår att spela in eftersom vi skrattar så mycket när vi umgås, ni får höra lite om det i podden. Det är också svårt innan man testat att få ihop en podd att veta hur man ska prata och hur det låter bäst för lyssnarna.

Så snälla, var inte för hårda mot oss :) Vi släpper podden i nästa vecka, återkommer med mer detaljer och eventuellt en teaser. Vi har flera sjukt spännande ämnen på gång och jag tror att podcastarna bara kan bli bättre och bättre.

Hoppas ni alla mår bra, och se den här härliga fredagen som ett perfekt tillfälle att göra någonting bra för någon annan. Kanske ge en kram till någon som behöver det, fråga hur någon mår, ge lite pengar till en fattig som sitter vid gatan, sånt förgyller verkligen både personen du hjälpers vardag och din egen.


Jag har betalt kaffe som kassapersonalen får ge till någon som ser lite nere ut som kommer in för att köpa en kaffe, tänk att få höra "Kaffen är redan betald" det skulle ju göra ens dag. Kostar 22 kronor på 7-eleven t.ex. Igår var jag och en vän och gav blod, sånt är också en så enkel grej att göra som verkligen uppskattas. Annars så tips på gratis saker att göra för någon annan är att smsa/ringa och berätta att en person är fin eller gör en glad, att ge någon en extra kram eller en sån enkel sak som att hålla upp dörren åt någon.

Ha en trevlig fredag! Vi hörs snart :)
 
 
Anonym
2014-07-03 @ 19:39:33

hur lång tid ska det ta egentligen :(
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

karlekspodden.blogg.se

Kärlekspodden. Välkomna att ställa alla möjliga frågor om kärlek så besvaras de i nästa avsnitt.

RSS 2.0